Programma Braassemermeer – 3 juli 2014

 11.30 uur Regenbogen arriveren op het Braassemermeer en worden tegemoet gevaren door jeugd (groepen 7 van de lokale basisscholen) en een DJ van Bob on Board sloepen.
 Rond 12.00 uur De Regenbogen worden binnengehaald bij de NRE-locatie van deze dag: WSV Braassemermeer, Noorderhem 2 in Roelofarendsveen.
 13.00 – 17.00 uur Jeugdactiviteiten op en rond het water.
‘Bootje bouwen’ door groepen 7 uit de gemeente. Feadship van Lent laat de jeugd kennis maken met technische beroepsgroepen in dit ludieke spel. De bootjes gaan echt te water en varen een boei-ronding-wedstrijd aan het einde van de dag, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
Workshop Kano varen i.s.m. Free Your Mind Events.
Workshop Optimistzeilen i.s.m. WSV Braassemermeer.
Lol op de wal, zoals springen op een waterkussen, een heuse stormbaan en een surfsimulator.
 Rond 13.45 uur Admiraalzeilen door de Regenbogen langs het terras van WSV Braassemermeer. Alle deelnemende boten en hun bemanning worden voorgesteld aan het publiek door Master of Ceremony en DJ Rob van Rossum en een verslaggever van het regenboogzeilen.
 14.00 – 16.00 uur Regenboog zeilwedstrijden op het Braassemermeer.
 13.45 – 16.00 uur Zie de wedstrijd van dichtbij op het water: stap in bij Bob on Board. Of volg de wedstrijd vanaf de kant van WSV Braassemermeer ondersteund met live wedstrijdverslag via speakers.
 16.30 uur Voor wie wil: een lekkere BBQ Noorderhem voor €10,00 of een BBQ Braassem voor €15,00 per volwassene om de dag gezellig af te sluiten. Geheel verzorgd door familie Hogenboom i.s.m. Slager van der Meer.
 17.00 uur Grande finale:
Ludieke te-water-lating en boei-rondingwedstrijd van jeugdonderdeel ‘Bootje bouwen’.
Prijsuitreiking Regenboog-zeilwedstrijd dag 2 Braassemermeer.
 20.00 uur Einde

 

VIDEO 2013:

 

 

Locatie:

braassem

Noorderhem 2, Roelofarendsveen