Leidschendam Voorburg

Regenboog 147 Demolition
Joop Roozenburg
Joop is een zeiler “in hart en nieren”,  sinds zijn jeugd is hij gefascineerd geraakt van de Regenboogklasse. Als 16 jarige jongen heeft hij bij de Firma Bakker meegewerkt aan de bouw van de Regenboog 96. Hierdoor kreeg zijn asbestsanering en sloopbedrijf Meuva B.V.  een regenboog als bedrijfslogo. Ongeveer 25 jaar na de bouw van RB96 kwam hij de in de gelegenheid om  hem te kopen en werd de het schip Asbest gedoopt .  Omdat Joop al jaren in de Olympia Jol voer werd de RB96 in sponsoring ter beschikking gesteld aan Wouter Hagoort en Will Schonk. Vervolgens heeft hij er een aantal jaar met Job Roozenburg en Mels Jongeneel in gezeild. In 2009 heeft hij  RB 147 (Demolition) laten bouwen en toen kwam Team Paul Shark tot stand.

Rein van den Bogaard (middenman)
Rein is een ervaren zeiler, ooit won hij de eerste prijs op Sneek “in de sterren”.
Joop en Rein kennen elkaar al meer dan 30 jaar. Zijn vader, Rein senior en Joop waren echte bootvrienden en voeren weken lang met complete gezinnen het land door met hun Tjalken. De kaag was hun thuishaven. Rein (junior) is nu met zijn vrouw eigenaar van de camping Hof van Eden aan de Kaag waar de Tjalken aangemeerd liggen.

Jacques van Wijk (voordekker)
Jacques is een vervend Centaur zeiler, elk jaar is hij de winnaar van de hoofdprijs bij het Hof van Eden. Jacques is een van de beste computerprogrammeurs in het land en helpt de hele Camping van zijn computer problemen af. Hij staat met zijn caravan aan de Kaag bij het Hof van Eden.

Het Team Paul Shark:
“Hebben en houden” aan de Kaag. Team Spirit en veel wedstrijd plezier in de RB 147.ldvoorburg