Bodegraven Reeuwijk

image (2) 

 Burgemeester aan het roer !!!

Dit team komt uit voor de Gemeente Bodegraven Reeuwijk omdat de stuurman van het team hiervandaan komt. De Gemeente Bodegraven Reeuwijk is dan ook zeer trots op dit team, dat de strijd voor hun Gemeente voor de derde keer aangaat, en roepen wederom de hele bevolking op om “hun zeilers” te steunen in deze strijd.

Het Team 2014:

Stuurman:
Hans van Stekelenborg is een zelfstandig ondernemer en heeft veel ervaring zowel als stuurman als bemanning. Wanneer hij niet met werk bezig is dan is hij actief op het gebied van wedstrijdzeilen. Hans is een door het Watersportverbond gecertificeerd zeilmeter en trainer en zeer actief binnen wedstrijd zeilend Nederland en heeft zijn strepen verdiend in diverse boten met enkele kampioens titels.

Bemanning:
Jeroen van Catz heeft diverse (internationale) zeilsuccessen geboekt in de Europe en 49er klasse. Zo is hij 4e, 3e en 2e op Jeugd EK’s in de Europe Klasse geworden en Engels Kampioen in de 49er klasse. Daarnaast is Jeroen vier keer Nederlands Kampioen, 2 keer in de Europe klasse, 1 keer in de 49er en de laatste keer in 2013 tijdens het NK Teamzeilen. In 2011 bemande Jeroen in de Oranje Regenboog 56 waarin het team zeer verdienstelijk heeft gevaren. In 2012 en 2013 voer Jeroen in de regenboog 156 waarmee zij in 2013 2e op het Nederlands Kampioenschap zijn geworden. In 2013 heeft hij ook het Nationaal Regenboog Evenement gewonnen met het team van Provincie Zuid-Holland.

Bemanning:
Wouter van Catz heeft zeilsuccessen geboekt op internationaal en nationaal niveau. Deelname aan diverse Europees en Wereldkampioenschappen resulteerden o.a. in een bronzen plak op het WK en een 5e plek op een EK. Daarnaast won Wouter 4 Nederlandse titels waarvan 1 in 2013 tijdens het NK teamzeilen. In 2011 stuurde Wouter zeer verdienstelijk in de Regenboog 56, de Oranje van onze koning Willem-Alexander.

nreteambodegravenreeuw