Bedrijfsleven Rijnland

De in het jaar 1932 gebouwde regenboog 60 werd in 2001 opnieuw gedoopt na een grondige restauratie door Jan Juffermans uit Oegstgeest.  De boot werd gebouwd voor mevrouw Sythoff uit Wassenaar door Gerard de Vries Lensch  jr.

Frans Sluyters:
Sinds 2001 is de boot in het bezit van Frans Sluyters uit Voorschoten. Frans was tot voor kort eigenaar van een aantal dames- en kinderkledingwinkels van het merk Benetton in Zuid Holland en Brabant. De zeilcarrière begon op de Kaag in verschillende kleine boten. Vervolgens na wat winterwedstrijden in kajuitboten actief zeilend op het grotere zoute water. Vier maal de Tour de France a la Voile als bemanning, en daarna een aantal keren deze grote wedstrijd met een eigen volledige Nederlandse bemanning.

Nog steeds heeft Frans een grote affiniteit met de varen op grote boten en is 20 jaar actief als organisator van de Delta Lloyd North Sean Regatta.

Michiel Sluyters:
Werd bijna in een boot geboren. Zeilde in zijn jeugd optimist, splash, 420 en  470. Tijdens zijn studie bedrijfskunde in Rotterdam acteerde Michiel steeds vaker als trimmer of voordekker op grote boten over de hele wereld. Nu weer bij zijn vader aan boord in de regenboog en in het dagelijks leven  werkt hij in de promotionele branche.

Dirk Jan Lucas:
Het wordt een herhaling van het verhaal van Michiel. Dirk Jan groeide op aan de Kaag en zeilde alle kleine bekende boten. Samen met zijn stuurman werd hij jeugd wereldkampioen. Dirk Jan woont tegenwoordig in Londen. Na zijn studie in Rotterdam kwam hij terecht bij ING Real Estate. Speciaal voor het nationaal regenboog evenement zal  Dirk Jan Londen tijdelijk verruilen voor de Hollandse plassen.