Alphen aan den Rijn

alphen ad rijn

Stuurman:
Fred Bulk uit Woubrugge bemande al als 15 jarig jongetje in de regenboog  en is sindsdien helemaal verslingerd aan deze klasse. Tussendoor heeft hij ook in andere klassen zijn kwaliteiten laten zien, zoals in de “Stern”, “Schakel”, “Valk”, en internationaal in de “J22” en “J24”. De beste prestaties zijn: 9 x Nederlands Kampioen en 1 x Europees Kampioen. Fred heeft ook veel ervaring in de welbekende “Teamwedstrijden” tussen Holland en Friesland. Ruim 30 jaar geleden begon hij de eerste regenboog te restaureren. Zijn hobby is zijn werk geworden, zowel restauratie als nieuwbouw. Er varen nu  reeds 5 nieuwe, zeer snelle regenbogen mee in het wedstrijdveld. Foto’s van nieuwbouw kunt u bekijken op: www.denieuwehaven.nl

Middenman:
Boris Bulk uit Woubrugge, zoon van Fred. Het zeilen is hem met de paplepel ingegoten en heeft nu al een 10-tal jaren ervaring in diverse regenbogen, maar ook in andere klassen. De beste prestatie’s zijn: 5 x Nederlands Kampioen, 1 x Europees Kampioen in de”J24”. Boris werkt ook in het bedrijf, wil later het stokje overnemen  en kent alle ins en outs van het Regenboog-fenomeen.

Voordekker
Eric Jongepier uit Uitgeest is vaak bemanning bij Fred en Boris, zeilt zelf wedstrijden in de Valk en weet dus hoe het er aan toe gaat tijdens het wedstrijdzeilen.