Leiderdorp zeilt sterren van de hemel op Westeinderplassen

Op vrijdag 4 juli was de eerste plek op het podium voor team Leiderdorp op de derde wedstrijddag van het Nationaal Regenboog Evenement (NRE). De plek was ruim verdiend: ze wonnen drie van de drie wedstrijden.

Uitslagen

De teams van gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Aalsmeer pakte de tweede en derde plek. De overall-stand tot nu toe is: 1) Gouda, 2) Leiderdorp en 3) Aalsmeer. Maar de strijd is zeker nog niet gestreden. Zaterdag wordt nog gevaren op de Vinkeveense Plassen en zondag op de Nieuwkoopse Plassen.

Ultieme zeilcondities

Het NRE 2014 vindt dit jaar plaats voor de vierde keer en kende waarschijnlijk nog nooit zulk mooi zeilweer. Al vanaf de eerste zeildag op woensdag 2 juli is er volop wind en zon. Het maakt het zeil- en watersportevenement des te leuker voor zowel de deelnemers als alle bezoekers.

Zaterdag Vinkeveense Plassen

Ook op zaterdag is er weer veel georganiseerd voor jonge en oudere bezoekers van het NRE. Vanaf 13.00 uur kan de jeugd bijvoorbeeld gamen in de jongerenbus, kijken naar een wakeboarddemonstratie of zelf eens ervaren hoe het is om te duiken.

Hard werken aan boord van de regenbogen op NRE 2014

Sorry, comments are closed for this post.