Bodegraven-Reeuwijk eindigt nipt achter Gouda op Braassemermeer

Het zeilteam van gemeente Bodegraven-Reeuwijk finisht vlak na Gouda op donderdag 3 juli. Dit was het resultaat van de wedstrijden van het Nationaal Regenboog Evenement (NRE) op het Braassemermeer. Leiderdorp was deze dag de nummer drie.

Beter ingespeeld

Stuurman Hans van Stekelenborg van Bodegraven-Reeuwijk kijkt terug op de wedstrijddag: “We raken steeds beter ingespeeld als team. Bovendien was er vandaag een veel constantere wind, die we goed konden benutten.”

Uitslag Braassemermeer

1. Gouda

2. Bodegraven-Reeuwijk

3. Leiderdorp

4. Nieuwkoop

5. Aalsmeer

6. De Ronde Venen

7. Kaag en Braassem

8. Teylingen

9. Bedrijfsleven Haarlemmermeer

10. Leiden

11. Provincie Zuid-Holland

12. Leidschendam-Voorburg

Vrijdag Westeinderplassen Aalsmeer

Op vrijdag 4 juli worden de volgende wedstrijden gevaren met twaalf Regenboog-zeilboten. Rond de wedstrijden in Aalsmeer zijn veel activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals verschillende beach sporten en introductie-zeillessen.

Veel wind geeft mooie beelden tijdens NRE 2014

Sorry, comments are closed for this post.