Nieuwkomer Gouda wint eerste wedstrijd NRE 2014

Op woensdag 2 juli werden de eerste zeilwedstrijden gevaren van het Nationaal Regenboog Evenement 2014 (NRE). De wedstrijden vonden plaats op de Kagerplassen. Nieuwkomer gemeente Gouda pakte de eerste plek, Aalsmeer de tweede en Teylingen werd derde.

Uitslag Kagerplassen

1. Gouda

2. Aalsmeer

3. Teylingen

4. De Ronde Venen

5. Leiderdorp

6. Bodegraven-Reeuwijk

7. Kaag en Braassem

8. Nieuwkoop

9. Bedrijfsleven Haarlemmermeer

10. Leiden

11. Leidschendam-Voorburg

12. Provincie Zuid-Holland

Veel kinderactiviteiten bij Braassemermeer

Op donderdag 3 juli is de tweede wedstrijddag van vijf in totaal. Deze dag is op het Braassemermeer. Er is een uitgebreid programma voor jeugdige bezoekers. Zo gaan kinderen een heus bootje bouwen waarmee een wedstrijd wordt gevaren. Ook is er bijvoorbeeld een surfsimulator, een waterspringkussen en kunnen durfals zelf het water op met een Optimist of kano. De drie resterende dagen verplaatst het evenement zich steeds naar een volgende plas.

Dikke pret in zelfgebouwde bootjes

 

Sorry, comments are closed for this post.